Annika Borgelin arbetar med aktiv livsstil i Båstad.

Aktiv livsstil i Båstad

Projektet ”Aktiv Livsstil Båstad-Bjäre” har beviljats anslag från Leader nordvästra Skåne. Det innebär att det nu finns ännu fler möjligheter och resurser att utveckla Båstad & Bjärehalvön i nordvästra Skåne till en attraktiv destination för den aktiva besökaren.

Målet är att få Båstad & Bjärehalvön top of mind i detta sammanhang. Främst handlar det om att utveckla cykel- och vandringsaktiviteter, men även att samordna övriga aktiviteter, skapa nya event och arbeta för att stärka Båstad & Bjärehalvöns varumärke i detta sammanhang.

Annika Borgelin är projektledare med uppdraget att dra upp ramarna för projektet. Hon arbetade senast för Event in Skåne, Region Skånes eventbolag, där hon bland annat ansvarade för Eurorando, ett destinationsutvecklingsprojekt för att utveckla Skåne som vandringsdestination. Tidigare har hon drivit eventbyrå i Helsingborg.

–Det känns fantastiskt bra att vara på plats i Båstad och få kicka igång detta roliga projekt. Båstad-Bjäre är unikt och ligger i framkant inom destinationsutveckling, att få vara en del av detta är väldigt inspirerande, säger Annika.

Hon sitter i Turistbyråns lokaler i Båstad och välkomnar alla som vill diskutera Aktiv Livsstil. Hon nås på annika.borgelin@bastad.com och 0431- 750 45.

Båstad är en del av Kattegattleden som löper på ett unikt sätt mycket havsnära längs framför allt Hallandskusten mellan Göteborg och Helsingborg. Foto: Bengt Turesson