Anneli Egestam arrangerar professionella möten. Foto: Åsa Hedlund

Ledarskapsdag i Malmö

Anneli Egestam i Göteborg arrangerar Entreprenörs- och Ledarskapsdagen i Malmö. Årets tema är ”Att utmana sig själv – och lyckas!”

–Det är fjärde gången vi gör det här arrangemanget i Malmö, säger Anneli Egestam, som är född i Malmö och uppvuxen i Skåne, men som sedan många år finns med sitt företag i Göteborg. De här evenemangen brukar attrahera många engagerade människor. Många tar med sig kunder eller arbetskamrater.

–Människor möts professionellt och prestigelöst, knyter kontakter och får inspiration. Mycket av företagsrepresentation handlar om sport och fotboll. Det här är något annat.

Eva Dahlberg driver bland annat Grand Hotel i Mölle. Foto: Svenskt Näringsliv

På programmet den 27 mars står framför allt tre talare:

*Företagaren Eva Dahlberg utsågs nyligen till Årets mest företagsamma skåning 2016 i Svenskt Näringslivs rikstäckande årliga omröstning. Hon driver Grand Hotel i Mölle, Höganäs Saluhall och saluhallen Mölle Brandstation.

*Ulf Stenerhag är mannen som vill rädda världen med en öl. Not For Sale Ale är ett projekt som stöttar arbetet mot modernt slaveri/trafficing.

*Lena Frisk agerar lyckocoach och berättar om hur man blir lycklig och smart.

Författaren Nina Jansdotter är en flitig deltagare i Malmö-eventet, här med Markus Hansson, reporter på Malmö-TV. Foto: Jens H Hilner

–Det handlar bland annat om att våga litet mer, att det man är och säger betyder mycket och går att få utväxling på och inte minst att det är upp till en själv, säger Anneli Egestam.

Många järn i elden

Egestam Marketing arbetar med varumärken och affärsrelationer genom personliga möten, seminarier, mässor och events. Entreprenörs- och Ledarskapsdagen hålls sedan 2005 i Göteborg och Malmö. Anneli Egestam är också en av initiativtagarna till Göteborgsminglet, en mötesplats för stadens och regionens näringsliv, som genomförs två gånger per år. Mäss- och mingelskola står också på repertoaren. I januari i år ledde hon dessutom premiären för Fadimegalan i Göteborg, ett evenemang som ska återkomma nästa år.